Вишукана кондитерська глазур блакитного кольору за рахунок використання екстракту спіруліни у фірмовій упаковці вагою один кілограми.
Призначення:
Кондитерську глазур можна використовувати як самостійний продукт і для виготовлення кондитерських виробів. Виробник рекомендує для виготовлення десертів, виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об’ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, печива, зефіра, сдоби. Плинність найвища - 5 крапель.
Рекомендація по роботі з глазурацією:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t=40-42 °С.
Робоча температура - 30-35 °С.
Склад: Цукор, негідрогенізовані рослинні жири (пальмоядри, пальмові), суха сироватка, сухе знежирене молоко, емульгатор (Є32 підсолоджений лецитин), ароматизатор і барвник натурального походження. Не містить глютен.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Шаблони зберігання: тримати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 градусів за Цельсієм.
Термін придатності: 12 місяців
Диски діаметру: 13-15м
Вага: 1кг
Виробник: Італія, Master Martini
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Колір | Блакитний |
- Ціна: 250 ₴/кг