541 відгук
+380 (63) 966-56-90
+380 (99) 413-13-72
Какао Опт

Шоколад Ариба чорний 54%, у дисках, Master Martini, Італія

400 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 10 кг

  • Немає в наявності
  • Тільки оптом
Шоколад Ариба чорний 54%, у дисках, Master Martini, Італія
Шоколад Ариба чорний 54%, у дисках, Master Martini, ІталіяНемає в наявності
400 ₴/кг
+380 (63) 966-56-90
  • +380 (99) 413-13-72
+380 (63) 966-56-90
  • +380 (99) 413-13-72
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Італійський чорний шоколад Ariba у формі дисків — якісний натуральний шоколад, який широко використовують у кондитерському виробництві.

Шоколад виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок і добавок, зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.

Реклмендуємо плавити шоколад на водяній або паровій бані, так.ви уникнете перегрівання шоколаду

Чорний шоколад у вигляді діаманта використовується для виготовлення цукерок, мусів, кремів, десертів, ганашів, кондитерських виробів, оздоблення шоколадних прикрас та різних начинок.

Темперування шоколаду ручним способом:

1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.

2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.

3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.

4. Перемішати до температури 30-32 °С.

Рекомендація для темперування:

1. Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.

2) Під час темперування необхідний ретельний контроль температури.

3) Під час роботи з шоколадом потрібно використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.

4. Для темперування потрібно брати принаймні 1 кілограм шоколаду.

Плинність – 3 краплі

Склад: какао-масса, цукор, какао-масло, знежирений какао-порошок, емульгатор (Є322-підсолонечний лецитин), екстракт ванілі. Ймовірні сліди молока.

Зміст какао-продуктів: 54%

Шаблони зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 16-20 °С і відносної вологості не вище 65%.

Пакування: заводська упаковка - ящик 10кг.

Термін зберігання: 18 місяців температура не перевищує 20 градусів у сухому місці.

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 400 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 10 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner