541 відгук
+380 (63) 966-56-90
+380 (99) 413-13-72
Какао Опт

Шоколад Ариба білий 31%, в дисках, Master Martini, Італія

700 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 10 кг

  • Немає в наявності
  • Тільки оптом
Шоколад Ариба білий 31%, в дисках, Master Martini, Італія
Шоколад Ариба білий 31%, в дисках, Master Martini, ІталіяНемає в наявності
700 ₴/кг
+380 (63) 966-56-90
  • +380 (99) 413-13-72
+380 (63) 966-56-90
  • +380 (99) 413-13-72
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Італійський білий шоколад Ariba у формі дисків — високий натуральний шоколад, який широко використовують у конситерському виробництві.

Особливості:

- Шоколад Аріба виробляють з натуральних інгредієнтів, тому підходить для дітей.

- Володіє м'яким молочно-ванильним смаком, інтенсивним ароматом і розсипчастою текстурою.

- Весь шоколад готовий до споживання без додаткової обробки.

Використовується для Приготування цукерок, кухонних плиток, кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, ганашу, десертів, а також виготовлення шоколадних прикрас (фіурків), застосовується в шоколадних фонтанах і фондах.

Білий шоколад вимагає темпераменту.

Темперування шоколаду ручним способом:

1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.

2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.

3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.

4. Перемішати до температури 30-32 °С.

 

Рекомендація для темперування:

Під час темперації шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.

- Під час адміністрування необхідний ретельний контроль кінцівки температури.

- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті і сухі інструменти і посуд.

- Для темперування потрібно брати не менше 1кг шоколаду.

Текунь – 4 краплі

Шоколад Ariba має сертифікат кошерності.

Склад: Цукор, какао-мало (31%), знежирене цільне молоко, емульгатор Ліцитин E322, природний екстракт ванілі, ароматизатор. Продукт не містить пальмової олії.

Шаблони зберігання: Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 градусів за Цельсієм.

 

Пакування: заводська упаковка - ящик10кг.

Термін зберігання: 18 місяців температура не перевищує 20 градусів у сухому місці.

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 700 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 10 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner