Шоколад Аріба молочний 32%, в діамантах, Master Martini, Італія, 10кг ящик
280 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 10 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- Немає в наявності
- Тільки оптом
- +380 (99) 413-13-72
Шоколад Ariba — високоякісний натуральний шоколад, який широко використовують у конситерському виробництві.
Шоколад — це добре витримана рецептура і ідеальне співвідношення між солодким і гірким смаком.
Шоколад Аріба підходить для Готування ганашу та мусів, виготовлення декорів, цукерок і різних начинок.
Темперування шоколаду ручним способом:
1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.
2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.
4. Перемішати до температури 30-32 °С.
Рекомендація для темперування:
1. Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
2) Під час реабілітації необхідний ретельний контроль температури.
3) Під час роботи з шоколадом потрібно використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
4. Для темперування потрібно брати принаймні 1 кілограм шоколаду.
Текунь – 3 капли
Склад: Цукор, какао-мало, сухе молоко, какао-масса, емульгатор (Є322 - соєвий лецитин), ароматизатор натуральний (вааніль).
Зміст какао-продуктів: 32-34%
Шаблони зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 16-20 °С і відносної вологості не вище 65%.
Шоколад виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок і добавок, зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Так ви уникнете перегрівання шоколаду на водяній або паровій лазні.
Пакування: заводська упаковка - ящик 10кг.Термін зберігання: 18 місяців температура не перевищує 20 градусів у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 280 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 10 кг