Кошик
539 відгуків
+380 (63) 966-56-90
+380 (99) 413-13-72
Какао Опт
Кошик

Шоколад Аріба молочний 32%, в діамантах, Master Martini, Італія, 10кг ящик

280 /кг

Мінімальне замовлення — 10 кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Немає в наявності
  • Тільки оптом
Шоколад Аріба молочний 32%, в діамантах, Master Martini, Італія, 10кг ящик
Шоколад Аріба молочний 32%, в діамантах, Master Martini, Італія, 10кг ящикНемає в наявності
280 /кг
+380 (63) 966-56-90
  • +380 (99) 413-13-72
+380 (63) 966-56-90
  • +380 (99) 413-13-72
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шоколад Ariba — високоякісний натуральний шоколад, який широко використовують у конситерському виробництві.

Шоколад — це добре витримана рецептура і ідеальне співвідношення між солодким і гірким смаком.

Шоколад Аріба підходить для Готування ганашу та мусів, виготовлення декорів, цукерок і різних начинок.

Темперування шоколаду ручним способом:

1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.

2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.

3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.

4. Перемішати до температури 30-32 °С.

Рекомендація для темперування:

1. Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.

2) Під час реабілітації необхідний ретельний контроль температури.

3) Під час роботи з шоколадом потрібно використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.

4. Для темперування потрібно брати принаймні 1 кілограм шоколаду.

Текунь – 3 капли

Склад: Цукор, какао-мало, сухе молоко, какао-масса, емульгатор (Є322 - соєвий лецитин), ароматизатор натуральний (вааніль).

Зміст какао-продуктів: 32-34%

Шаблони зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 16-20 °С і відносної вологості не вище 65%.

Шоколад виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок і добавок, зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.

Так ви уникнете перегрівання шоколаду на водяній або паровій лазні.

Пакування: заводська упаковка - ящик 10кг.

Термін зберігання: 18 місяців температура не перевищує 20 градусів у сухому місці.

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 280 /кг
  • Мінімальне замовлення: 10 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner