Карібе Шоколадні Чорні Диски – матові шоколадні монети, чорного кольору, d=10-15 мм. використовується як глазур, у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печінок, добів, і в чистому вигляді, для прикрас.
Як правильно розтопити "Карибе шоколадні диски"?
Для декорування - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t=42оC, дати їм охолонути до t=35оЗ і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку, а шоколадних дисків і "Каравелла крем какао" (1:1 можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянцеву, блискучу поверхню, помадка не утворює дуже застигаючої корочки, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, але й « не пристає» до рук.
Виробник: Італія, Master Martini
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Колір | Чорний |
- Ціна: 180 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 20 кг