Окозур кондитерська ТМ Мир
Кондитерська глазур — смачна і популярна напівфабрикат, яку готують для багатьох десертів. Наприклад, глазур може покривати не тільки торти, але й шпильки, торти, морозиво, зефір тощо. Не вміщуйте десертів складними декорами, просто політь їх такою окулярною масою і ви отримаєте їжу, яку тішить і сім’я, і дорогих гостей.
Склад кондитерської глазурі
До складу кондитерської глазури входять:
- сахар;
- Пахучий порошок какао.
- Какао-масл;
- Кондитерський жир;
- ароматизатори.
Комбінація цих інгредієнтів може бути різною. Все залежить від виду кондитерської глазурі та її виробника. Відомі бренди зазвичай використовують лише натуральні інгредієнти. Більш дешеві аналогії можуть містити менш корисні добавки, які помітні не лише за ціною, але й за смаком.
Види глазурі
Залежно від складу продукту кондитерська глазур ділиться на такі види:
- класична чорна - не менше 25% какао-продуктів з додатком порошку какао;
- шоколадна - той же відсоток какао, але з переважанням какао;
- Молекулярна - близько 15% какао плюс молоко;
- Біла - від 10% какао-продуктів і принаймні 15% молока.
Також її можна класифікувати за зовнішнім виглядом:
- класична (стандартна);
- дзеркальна (з желатином);
- кольорова (с) Їжа барвників).
Завдяки такому розмаїттю конедитрам не вдається контролювати свою фантазію.