Фісташки - одна з найстаріших у світі культур, які вирощують на Близькому Сході тисячі років. Вони навіть згадуються у Старому Завіті, що вказує на їхню багату історію як цінне джерело їжі.
Фісташки цінуються за їхній унікальний, злегка солодкий смак і інтригуючий зовнішній вигляд.
Як і всі горіхи, фісташки багаті на поживні речовини. Споживання продуктів, багатих на білки, допомагає нам почуватися ситими, зменшуючи жагу до нездорової їжі. Це робить фісташки ідеальною закускою в середині дня.
Фісташки багаті фосфором - це елемент, який необхідний для нашого правильного фізіологічного функціонування. Фосфор не тільки формує структурний компонент усіх клітин, але й регулює різні фізіологічні реакції.
Фісташки містять вітамін B6. Неспроможність отримати достатньо вітаміну B6 призводить до підвищеного ризику серцево-судинних захворювань.
Фісташки - це чудове джерело антиоксидантів, включаючи лютеїн, бета-каротин і гамма-токоферол.
Фісташки можна додавати до їжі або як незалежний продукт харчування, або як складник у випічках та інших стравах.
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | США |
Тип | Фісташки |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | zip-lock пакет |
- Ціна: 530 ₴/кг