Кешью - дерево, плід якого є поширеним продуктом харчування. Батьківщина - Бразилія. В кінці 16-го століття завезений в Східну Африку та Індію і тепер вважається частиною традиційної індійської кухні.
Вигнутий плід має форму великого товстого боба і може досягати більше 2,5 см в довжину. Здається, що один із його кінців був насильно занурений у грушоподібне стебло (hypocarp), зване яблуком кешью. Яблуко кешью, яке є додатковим фруктом, приблизно втричі більше, ніж справжні плоди, має червоний або жовтий колір. Яблука кеш'ю збирають вручну, вигнуті плоди спочатку відокремлюють, а потім висушують на сонці.
Кешью дуже багаті на мінерали, особливо магній, і, як і інші горіхи, надзвичайно корисні для здоров'я серця при регулярному вживанні.
Кешью може бути включений у раціон або як незалежний продукт харчування, або як інгредієнт у випічці та інших стравах.
Основні | |
---|---|
Тип | Кешью |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | zip-lock пакет |
- Ціна: 420 ₴/кг