Пекан очищений, ядра горіха смажене в упаковці, 0,5 кг.
Пекан (карія, гікорі) – рід деревних рослин родини Горіхові. Поширений пекан, в основному, на південно-сході США, але також зустрічається в Криму, Середній Азії і на Кавказі. Головна умова життя цієї рослини – жаркий вологий повітря. Дерево здатне плодоносити протягом 300 років.Пекан не тільки зовні схожий з волоським горіхом (який, до речі, є його близьким родичем), вони схожі і за смаком, тільки пекан ніжніше і солодше. Горіх пекан містить багато жиру, це чи не самий жирний горіх. Кількість жиру в пекане досягає 70%. У складі цього горішка є багато поживних і корисних речовин: білки, цукру, вуглеводи, вітаміни А, В, С, Е, мікро - і макроелементи: кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, цинк.Пекан, як і майже всі горіхи, універсальний – його можна їсти сирим або прокалив в духовці до появи характерного аромату. Мелкорубленые горішки можна додати в салат для додання йому пікантного смаку. А начинка для смаженої курочки стане хрусткою і ніжною, якщо в неї додати чашку рубаних горіхів. Пекан використовується в приготуванні хліба, печива, пирогів. У США дуже популярний традиційний пиріг-пекан. Як і всі горіхи з високим вмістом жиру погано зберігається після розтину упаковки, тому рекомендується зберігати в прохолодному темному місці не тривалий час, щільно закритим, видавивши з пакету повітря.
Основні | |
---|---|
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Ціна за 1 кг | 800 |
- Ціна: 450 ₴/упаковка