Шоколад білий 29% Schokinag (Німеччина) кондитерський в калетах.
470 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 10 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- В наявності
- Тільки оптом
- +380 (99) 413-13-72
Виробник
- Schokinag-Schokolade Industrie GmbH
Ціна
- от 10кг – 290 грн./кг
Перегляд упаковки
- 10 кг - ящик.
Склад: какао олія, сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, природний ванільний ароматизатор, сахар.
Зміст продукту не менше 29%
Заснована 1923 року, компанія SCHOKINAG-Schokolade-Industrie GmbH, Виготовлення потужності в Мангнеймі (Німеччина), Є багаті традиції виробництва високоякісного промислового шоколаду, головними споживачами якого є харчові та кондитерські підприємства. Компанія не виробляє продукції для кінцевих споживачів, а орієнтована на співпрацю з тими, для кого шоколадна продукція Schokinag є сировиною для виготовлення власних виробів. Компанія постачає свою продукцію як безпосередньо великим виробникам, так і через мережу компаній-дистриб'юторів, орієнтуючись перш за все на ринки країн - членів ЄС.
SCHOKINAG виробляє темний, молочний, білий, карамельний і фруктовий шоколад, кувертюри та глазурі в рідкому (в основному для конситерської, хлібобульної промисловості та підприємств з виробництва морозива) або тверду форму (дропси для переплавки, горіння та декорування і кусковий шоколад для використання в хлібобулальних промисловості), загальна кількість яких становить від 80 000 до 90 000 тонн.
Заснована 1923 року, компанія SCHOKINAG-Schokolade-Industrie GmbH, Виготовлення потужності в Мангнеймі (Німеччина), Є багаті традиції виробництва високоякісного промислового шоколаду, головними споживачами якого є харчові та кондитерські підприємства. Компанія не виробляє продукції для кінцевих споживачів, а орієнтована на співпрацю з тими, для кого шоколадна продукція Schokinag є сировиною для виготовлення власних виробів. Компанія постачає свою продукцію як безпосередньо великим виробникам, так і через мережу компаній-дистриб'юторів, орієнтуючись перш за все на ринки країн - членів ЄС.
SCHOKINAG виробляє темний, молочний, білий, карамельний і фруктовий шоколад, кувертюри та глазурі в рідкому (в основному для конситерської, хлібобульної промисловості та підприємств з виробництва морозива) або тверду форму (дропси для переплавки, горіння та декорування і кусковий шоколад для використання в хлібобулальних промисловості), загальна кількість яких становить від 80 000 до 90 000 тонн.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Німеччина |
Тип шоколаду | Білий |
Ціна за 1 кг | 230 |
- Ціна: 470 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 10 кг